آشنایی با قابلیت های اندروید باکس (Android Box) + ویدئو نحوه کار با آن

آشنایی با قابلیت های اندروید باکس (Android Box) + ویدئو نحوه کار با آن

اندروید باکس ، دستگاهی است که قابلیت های تلویزیون های هوشمند را به تمام تلویزیون های معمولی اضافه می کند. با استفاده از Android Box می توان از تمام اپلیکیشن های اندرویدی بهره برد و به بیان دیگر، قابلیت های یک گوشی اندرویدی با نمایشگر تلویزیونی را تجربه می کنید. در ادامه به بررسی قابلیت ها و مشاهده ویدئو نحوه کار با آن می پردازیم. با طیف نیوز همراه باشید… .

قابلیت های Android Box

اندروید باکس ها با توجه به قابلیت هایشان متنوع هستند. برای مثال اگر می خواهید از این دیوایس به عنوان پخش کننده فیلم استفاده کنید باید به دنبال دستگاه هایی با پردازنده فوی و رم بالا باشید و اگر فقط می خواهید از آن برای استفاده از اپلیکیشن های شبکه اجتماعی و وب گردی بهره ببرید، باید به فکر تهیه دیوایس ساده تر باشید.

نصب اپلیکیشن ها

با نصب اپلیکیشن گوگل پلی بر روی اندروید باکس می توانید به نرم افزارهای مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنید. همچنین می توانید فایل های APK را روی فلش مموری ریخته و آن ها را روی Android Box نصب کنید.

زبان فارسی

اندروید باکس ها معتبر قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی را دارا هستند و تنها کافی است که به منوی تنظیمات آن بروید و زبان فارسی را برای دستگاه خود فعال کنید. اما باید بدانید که برای تایپ کردن به زبان فارسی، باید نرم افزارهایی مثل Keyboard Helper Pro را بر روی اندروید باکس خود نصب کنید.

اجرای شبکه های تلویزیونی

اندروید باکس های قابلیت اجرای کانال های تلویزیونی را دارا است و از چند طریق می توان شبکه های تلویزیونی را اجرا کرد.

تهیه اندروید باکس هیبریدی که خود این دستگاه به گیرنده تلویزیونی مجهز است که تنها با اتصال آنتن می توان به شبکه های تلویزیونی دسترسی پیدا کرد.

روش دیگر نصب اپلیکیشن های تلویزیونی مانند تلوبیون، آنتن و … است که از طریق اینترنت می توان به تماشای شبکه های تلویزیونی نشست.

استفاده از گیرنده های دیجیتال مخصوص اندروید که دارای تیونر هستند و بدون نیاز به اینترنت و با استفاده از آنتن شبکه های تلویزیون را دریافت کرد.

با استفاده از کابل شبکه، دستگاه استریم تلویزیون را به Android Box متصل کرد و با نصب اپلیکیشن مربوطه به شبکه های تلویزیونی دسترسی پیدا کرد.

فرمت های ویدئویی

این دستگاه ها با توجه به تنوع در نوع تراشه، پردازنده، پرازنده گرافیکی و مقدار رم قابلیت پشتیبانی از فرمت های ویدئویی MPEG/1/2/3، H.264، H.265، VC-1 و Xvid/DivX3/4/5/6 را دارا است. پیش تر هم اشاره کردیم، در صورتی که می خواهید اندروید باکس با قابلیت پخش حرفه ای فیلم را داشته باشد حتما به دنبال دستگاهی با بالاترین قدرت تراشه و رم باشید. همچنین برای پخش ویدئو ها می توانید از برنامه های MX Player، Kodi و … استفاده کنید.

اتصال گیم پد و وب کم

برای استفاده از وب کم و گیم پد حتما باید به برندهایی که توسط شرکت ارائه دهنده اندروید باکس توجه کنید. در کل تمامی گیم پدهایی که تحت اندروید قابل نصب هستند و همچنین قابلیت اتصال بلوتوث و وایرلس را دارند، قابل استفاده هستند؛ اما باز هم تاکید داریم که از برندهایی که توسط خود شرکت ارائه دهنده Android Box مشخص شده اند استفاده کنید. در رابطه با وب کم هم مانند گیم پدها باید عمل کرد.

قابلیت اتصال گوشی و تبلت اندرویدی

با استفاده از یکسری از نرم افزار و یک واسط مودم-روتر بی سیم می توان به به اندروید باکس متصل شد. البته باید اشاره کرد این نوع دستگاه ها از سیستم انتقال تصویر DLAN، Airplay و Miracast پشتیبانی می کنند و امکان دارد که اتصال گوشی و تبلت به Android Box با کاهش سرعت در انتقال تصاویر همراه باشد. بهترین کار استفاده از دانگل HDMI است که برای انجام این کار طراحی شده است.

درگاه ها و اتصالات

دستگاه Android Box دارای درگاه HDMI و فیش AV برای اتصال به تلویزیون هستند. همچنین از پورت USB پشتیبانی می کنند که می توان فلش مموری، هاردیسک، شبکه RJ45 و …. به آن را متصل کرد. اندروید باکس از شبکه بی سیم Wi-Fi نیز بهره می برد.
در ادامه هم می توانید ویدئو مربوط به نحوه کار با اندروید باکس را مشاهده کنید:

امتیاز 1 از 1 رای

Warning: file_put_contents(/home/yfshop/teyfcenter.com/news/wp-content/uploads/wpdm-cache/session-f41cd9ca8f4253014857c592bd58666b.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/yfshop/teyfcenter.com/news/wp-content/plugins/download-manager/libs/class.Session.php on line 75