سوییچ PoE چیست و استفاده از آن چه مزیت ها و معایبی دارد؟
انتقال اطلاعات و انرژی برق از طریق یک کابل يکی از کاربردهای مهم سوییچ PoE می باشد که با پیشرفت پروژه های مختلفی همچون ساختمان و شهرهای هوشمند قابلیت رشد بیشتری را در سوئیچ PoE شاهد هستیم. در ادامه با بررسی کاربردها و مزایا و معایب با این دستگاه شبکه بیشتر آشنا خواهید شد. با طیف نیوز همراه باشید… .
آشنایی با سوئیچ PoE
به کارگیری فناوری انتقال توان الکتریکی در بستر کابل شبکه توسط سوییچ PoE انجام می گیرد. با کمک این سوییچ شبکه اتصال شبکه و منبع تغذیه PD و با کمک کابل اترنت انجام می گیرد. انواع مختلفی از این دستگاه با تعداد پورت متفاوت 8، 12، 24 و 48 تایی موجود است. این سوییچ ها در مدل های غیرمدیریتی و مدیریتی موجود هستند.
دستگاه های PoE و غیر PoE
برای اینکه بدانیم سوییچ PoE چه کاربردی دارد، بهتر است بدانیم چرا بجای دستگاه های غیر PoE از این دستگاه ها استفاده میکنیم. در واقع باید بگوییم دستگاه هایی که نمی توانند انرژی برق را با کمک کابل اترنت انتقال دهند و فقط می توانند اطلاعات مختلف را به دستگاه های شبکه ای ارسال کنند.
دستگاه های مربوط به منبع تغذیه، برای مثال انژکتور می بایست بین دستگاه بدون PoE و PD مستقر شود تا بتوان به کاکردهای سوییچ شبکه PoE دسترسی پیدا کرد. این منبع تغذیه یا PSE های میانی اطلاعات را از کابل وصل شده به دستگاه های سوییچ غیر پی او ای منجر به تأمین امرژی الکتریکی شوند و دیتا ها و انرژی های برق را به PD منتقل کنند. با این روش انژکتور و دیگر پی ای اس های میانی به کابل نیاز خواهند داشت در حالی که برای سوییچ PoE گیگابایتی این امور آسان تر خواهد بود.
برای پی او ای تنها یک کابل برق برای سوییچ و یک کابل شبکه به منظور وصل کردن پی دی ها احتیاج است. PD را نیز می توانیم به درگاه سوئیچ گیگابایت پی او ای اتصال داد، با این کار منبع تغذیه و انتقالات اطلاعات فراهم می شوند.
مزایا
1. منعطف بودن
عدم نیاز به کابل های اضافه و محدودیت های دیوایس های بدون PoE و این سوییچ شبکه در رابطه با خدمات کابل های شبکه بسیار منعطف اند، علاوه بر این، این قابلیت را فراهم میکنند که پی دی هایی مثل دوربین های نظارتی آی پی با توجه به مکانی که دارند نصب شوند.
جالب است بدانید دستگاه های PoE و فناوری بی سیم می تواند به صورت ترکیبی محیط مناسبی بدون کابل را ممکن کنند.
2. عدم پیچیدگی
بدون توجه به پی اس اس های اضافی و قسمت های قابل نصب مانند دستگاه های غیر پی او ای سوییچ PoE نصب و استقرار شبکه را آسان می کند.
سوییچ شبکه مذکور SNMP را نیز فعال می کند که یک راهکار ساده و غیر پیچیده برای نظارت و مدیریت سوئیچ PoE می باشد.
3. هزینه کمتر
با کمک سوییچ شبکه پی او ای احتیاجی به نصب و خرید پریز ها و کابل های برق نیست و همین امر موجب می شود مقدار زیادی در مصرف هزینه ها صرفه جویی شود.
ایرادات
محدودیت
انتقال اطلاعات به وسیله اترنت با با سوییچ PoE نهایتا تا صد متر می باشد که برای شرکت های مختلف مشکل ساز خواهد بود.
بر اساس استانداردهای پی او ای محدودیت هایی در انرژی برق وجود دارد، باید مطمئن شوید که ظرفیت برق سوییچ شبکه پی او ای شما نیازتان را برآورده می کند یا خیر.