چگونه می توانیم با امنیت کامل به شبکه اینترنت وصل شویم

چگونه می توانیم با امنیت کامل به شبکه اینترنت وصل شویم

اتصال به اینترنت گاهگداری می تواند تبعاتی نیز داشته باشد. یک شبکه اینترنت به طرق مختلف می تواند راه را برای سوء استفاده سودجوبان باز کند. در این مقاله یاد می گیریم که چطور با امنیت کامل به اینترنت وصل شویم. با طیف نیوز همراه باشید… .

چند راهکار کاربردی ساده

1. دیوار آتش را بررسی کنید

دیوار آتش یا فایروال ابتدایی ترین گام برای بررسی امنیت شبکه اینترنت است. این سیستم در واقع می تواند رایانه شما را دربرابر هکر ها و هرگونه حملات مخرب حفظ کند. پس برای اولین اقدام بهتر است، همه درگاه ها را چک کنید، با این کار اطمینان حاصل می شود که اتصال ها همگی مجاز هستند.

سرویس های شیلد آپ کمک می کنند تا پورت های رایانه محفوظ باقی بمانند. و در صورتی که کوچکترین خللی در امنیت شبکه به وجود آید اطلاع خواهند داد. پس استفاده ار شیلد آپ به خصوص در شرایطی که دیوار عمل نکند می تواند بسیار کارساز باشد.

2. آنتی ویروس را چک کنید

وقتی که محتوای متنی، عکس، فیلم و یا هر مورد دیگری را از فضای مجازی دانلود و یا آپلود می کنید، آنتی ویروس ها دژبان های مقتدری هستند که از نفوذ بدافزارها جلوگیری می کنند و امنیت شبکه را برقرار می سازند. پس قبل از اتصال به شبکه اینترنت حتما یک آنتی ویروس خوب و قوی تهیه و نصب کنید. چرا که با این نرم افزار قدرتمند دیگر دچار مشکل نخواهید شد.

تست آنتی ویروس

برای اینکه خیالتان از سالم بودن آنتی ویروس راحت شود و با خیال راحت به شبکه اینترنت متصل بمانید، کافی است که یک فایل EICAR نصب کنید. این فایل کاملا سالم و به دور از هرگونه بدافزار مخرب است. ولی آنتی ویروس ها آن را به عنوان یک خطر و یک ویروس تلقی می کنند. پس اگر آنتی ویروس شما نیز اینگونه تلقی کرد می توانید از سالم بودن آن مطمئن شوید.

3. چک کردن پروتکل در زمان سرچ

زمانی که اطلاعاتی را به سایتی که از پروتکل اچ تی تی پی استفاده می کند وارد می کنيد، آن اطلاعات به شکل متن های بدون رمز و آشکار ارسال می شوند. پس وقتی هیچ رمز گذاری انجام نگیرد، هر شخص سودجویی می تواند از اطلاعات شما سوءاستفاده کند و بدانها دسترسی پیدا کند. پس اگر میخواهید در شبکه اینترنت اطلاعات شما مانند یک راز محفوظ باقی بمانند حتما از سایت های با پروتکل HTTP دوری گزینید.

بهترین راه چیست

بهترین راه برای اینکه خیالتان از امنیت شبکه یک وب سایت راحت باشد، این است که تنها از سایت هایی استفاده کنید که در ابتدای آدرس آن ها از پروتکل HTTPS استفاده شده باشد. به این ترتیب داده ها کاملا محغوظ و پنهان باقی می مانند. در گوگل کروم شما می توانید با دیدن نماد قفل در نوارد URL به وجود اچ تی تی پی اس پی ببرید و با اطمینان وبگردی کنید. توجه داشته باشید اگر از یک سایت معروف مشغول بازدید هستید اما علامت قفل یا پروتکل HTTPS را مشاهده نکردید، بدانید که بدافزار ها شما را به یک سایت جعلی منتقل کرده اند. پس همیشه جهت حفظ امنیت شبکه اینترنت خود با رعایت این مسائل هوشیار باشید.

4. مواظب امنیت مودم ها و روتر ها باشید

مودم ابزاری است که تعیین می کند از شبکه اینترنت شما چه افرادی استفاده بکنند و چه کسانی خیر. به علت همین موضوع، همیشه این دستگاه ها مورد حمله هکرها قرار می گیرند. پس برای ایمن سازی آن بشتابید.
در صورتی که یک روتر یا مودم جدید خریده ایداز WPA2 برای دکمه وای فای استفاده کنی. دستگاه های با مدل های قدیمی تر از WPA و ‌‌WEP استفاده مي کنند. حتما توجه کنید جهت حفظ امنیت شبکه اینترنت اگر روتر شما از WEP استفاده می کند، در اسرع وقت یک دستگاه جدید تهیه کنید.

نکته

اگر از امنیت پسوورد مودم خود مطمئن نیستید حتما آن را چک کنید. برای این منظور دو گزینه زیر را بررسی کنید. یک، پسوورد ورود به شبکه اینترنت و دو، پسووردی که به شما کنترل‌های مدیر را در روتر می دهد.

دقت داشته باشبد به هیچ وجه اجازه ندهید رمز همچنان رمز پیش‌فرض باقی بماند. این پسوورد ها اصولا نام کاربری و امثال آن هستند. اگر چنین است به سرعت آن را تغییر دهید. و اگر می‌خواهید کاملا خیالتان راحت شود SSID روتر خود را نیز عوض کنید. پس مدل روتر خود را با تغییر نام پنهان کنید تا عرصه برای فعالیت هکر ها تنگ تر شود.

5. وی پی ان را درنظر داشته باشید

اگر از وی پی ان استفاده می کنید، مخفی ماندن و لو رفتن آی پی خود را چک کنید. درصورتی که بدون هیچ اتصالی به وی پی ان، به شبکه اینترنت وصل می شوید، همه داده هایی که از اتصال شما حاصل شده نمایش داده می شود. اگر دوباره با اتصال به وی پی ان وصل شوید اینبار اطلاعات VPN نمایش داده می شود. در صورتی که جزئیات اطلاعات خودتان را دیدید، به این معنی است که، وی پی ان امنیت شبکه را از لحاظ اتصال تأیید نمی نماید.

امتیاز 5 از 1 رای

Warning: file_put_contents(/home/yfshop/teyfcenter.com/news/wp-content/uploads/wpdm-cache/session-b924c8806699a190cae9f18240e4e8f0.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/yfshop/teyfcenter.com/news/wp-content/plugins/download-manager/libs/class.Session.php on line 75