آشنایی با کابل شبکه Cat 7 و کاربردهای آن

کابل شبکه کت 7 چیست و چه قابلیت هایی دارد؟

آشنایی با کابل شبکه Cat 7 و کاربردهای آن

شبکه های سیمی و وایرلس این روزها در همه کمپانی ها، سازمان ها و خانه ها جهت اتصال به اینترنت استفاده می شوند. هر دو شبکه با پیشرفت علم و تکنولوژی از سرعت بالایی برخوردارند ولی هنوز هم برای داشتن سرعت بالای مطمئن تر از شبکه های سیمی استفاده می شود. یکی از عوامل بسیار مهم و مؤثر در سرعت اتصال به اینترنت کابل شبکه کت است، در این بخش، به معرفی و بررسی کاربردهای کابل شبکه Cat 7 پرداخته شده است. با طیف نیوز همراه باشید… .

هر کابل شبکه سرعت اینترنت متفاوتی ایجاد می کند که کاربران شرکت ها و سازمان های کاری بزرگ برای جلوگیری از اتلاف زمان و بهینه سازی فرآیند های کاری همچون طراحی و پیاده سازی اطلاعات باید به نوع کابلهای استفاده شده دقت شود. بر همین اساس و با توجه به سطح نیاز کاربران از کابل های کت مختلفی همچون  CAT 5E، CAT 6، CAT 6A و cat 7 طراحی و ساخته شده اند. از بین این موارد کابل شبکه کت 7 در صد متر کابل کشی سرعت 10 گیگابایت در ثانیه را در اختیار قرار می دهد و از فرکانس انتقال داده 600 مگاهرتز پشتیبانی می کند.

بررسی مشخصات Cat 7

کت 7 کابل های زوج بهم تابیده با شیلد است، این کت در شبکه های اینترنت که سرعت بالا دارند و به سرعت دسترسی 1 گیگابایت در ثانیه یا بیشتر احتیاج دارند، کاربرد دارد. با وجود شیلد و یا STP طراحی شده در Cat7 نویز ها و تداخلات به حداقل ممکن می رسند. این کابل شبکه در واقع زیر ساخت اصلی شبکه‌های 1000Base-T و 10GBASE-T هستند که سرعت را بر مقیاس گیگابایت ارائه می کنند.

ناگفته نماند کابل شبکه کت 7 با استاندارد کابلهای cat 5، cat 6 و cat 5e نیز سازگار است و با وجود این مزیت می توان در شبکه های بزرگ از ترکیب این کابل ها باهم استفاده کرد، البته این عملکرد در صورتی ممکن است که تفاوت در سرعت ها اهمیت آنچنانی نداشته باشد. عمر مفید Cat7 نسبت به دیگر کابلها بیشتر و حدود 15 سال است و البته هزینه خرید بالاتری نیز دارد. اگر یک کمپانی آینده نگر باشد و هزینه های چند سال آینده را برآورد کند، با تهیه کت 7 در طولانی مدت برای ارتقا و نگهداری کابلها هزینه کمتری متحمل می شود.

مزایا و معایب

با وجود اینکه کابل شبکه Cat7 کاربردهای شاخص زیادی در اختیار سازمان ها قرار می دهد، ولی بخاطر برخی محدودیت های فنی، مشکلاتی را نیز به دنبال دارند. با توجه به این گفته، طراحان و تولید کنندگان یک نمونه جدید و ارتقا یافته از کابل کت 7 با نام Cat 7a را عرضه کردند که دارای استاندارد تصویب شده توسط سازمان ISO/IEC می باشد و در فرکانس های تا هزار مگاهرتز هم کار می کند. پهنای باند این کابل نیز در مقایسه با Cat 7 که 600 مگاهرتز است افزایش زیادی داشته است.

Cat 7a

کابلهای Cat 7a دارای یک لایه یک لایه قدرتمند و مقاوم نسبت به تداخلات جریانات الکترومغناطیسی و نویز ها میباشد. این لایه موجب شده که کابل نسبت به کت 7 قطورتر باشد. کابل شبکه اشتایدر اکتاسی Cat7a SFTP یک کابل Cat 7a است رنگ آبی دارد و طرفداران زیادی در بازار کشور ما دارد. این کابل شبکه روکش LSZH دارد و چنانچه دچار حریق شود دود سمی متصاعد نمی کند و در قبال ضربات، خوردگی ها و پوسیدگی ها نیز مقاومت بیشتری نسبت به مدل های مشابه دارد.

امتیاز 5 از 1 رای

Warning: file_put_contents(/home/yfshop/teyfcenter.com/news/wp-content/uploads/wpdm-cache/session-9bf25a7b9b47e2e52cb901474d5bee66.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/yfshop/teyfcenter.com/news/wp-content/plugins/download-manager/libs/class.Session.php on line 75