
چگونه می توان ابعاد رک را محاسبه کرد؟
پیش از خرید رک باید شرایط و موقعیت نصب آن را بررسی کرد و متناسب با فضای موجود بهترین انتخاب را انجام داد. در این بخش به محاسبه ابعاد رک خواهیم پرداخت. با طیف نیوز همراه باشید… .
آشنایی با رک ها
انواع مختلفی از رک ها وجود دارند که در سه گروه ایستاده، سقفی، و دیواری دسته بندی می شوند. رک های دو پست و چهار پست به ترتیب برای قرارگیری تجهیزات مخابراتی و تجهیزات شبکه ای استفاده می شوند.
هنگام خرید رک میبایست به نکات و دستورالعمل ها توجه داشت.
اندازه گیری ابعاد رک (ارتفاع)
برای اندازهگیری ابعاد رک و ارتفاع آن از یک واحد اندازه گیری صنعتی به نام یونیت U یا RU استفاده میشود. هر یونیت مساوی با 4.4 سانتی متر است. برای نمونه رک های 23 یونیتی ارتفاع شش فوتی دارند. رک های متوسط و نیمه بلند هجده تا 22 یونیت ارتفاع داشته و رک های دیواری و ایستاده به ترتیب 5 تا 12 و 12 تا 47 یونیت می باشند
اندازه گیری ابعاد رک (عرض)
عرض تجهیزات به طور معمول اندازه ای ثابت دارند و 60 سانتی متری می باشند که چهل و پنج سانتی متر آن مختص بستن تجهیزات و پانزده سانتی متر آن شامل اطراف و کناره ها می شود.
اندازه گیری ابعاد رک (عمق)
رک ها با اعماق مختلفی وجود دارند و عمق رک با توجه به تولید و ساخت هر شرکت متفاوت است و اندازه مشخصی وجود ندارد. ولی بهطور معمول ارتفاع رک های دیواری 40، 45 و 60 سانتی متر است و رک های ایستاده دارای عمق 60، 80 و 100 سانتی متر هستند. چنانچه رک ها عمق یک متری داشته باشند مناسب برای نصب سرور ها می باشند.
توجه
نصب یک کنسول مجزا برای هر دستگاهی که روی یک رک قرار می گیرد تقریبا ممکن نیست. رکها معمولا دارای یک یا چند سوییچ KVM می باشند که متصل به یک کنسول تکی می باشند. KVM این امکان را برای اپراتور فراهم می کند که با کنترل مرکزی بر دستگاه های داخل رک نظارت و کنترل انجام گیرد.