دوربینفناوری

اطلاعات جامع درباره دوربین های مدار بسته

راهنمای خرید دوربین های مدار بسته

سیستم های مدار بسته به دوربین هایی گفته می شود که در یک مکان ثابت نصب می شوند و شامل دوربین های ثابت و گردشی هستند. دوربین های مدار بسته تصاویر ثبت شده را در لحظه برای کاربر ارسال می کنند. در این بخش از طیف نیوز به طور اجمالی به این دوربین ها پرداخته و سپس انواع آن مانند دوربین های مینیاتوری ، دوربین های آنالوگ را بررسی خواهیم کرد. با ما بمانید… .

کاربرد ها

قطعا این سیستم کاربرد زیادی را در وسعت های مختلف در بردارد. دوربین های مدار بسته در تمام محیط های عمومی و شخصی به منظور حفاظت بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. علاوه بر این در موارد مختلف دیگر مانند:
ثبت تصاویر نامحسوس، موارد پلیسی، نظامی و حتی فضایی و همچنین در کنترل ترافیک، ارتباطات ویدئویی و شرایط صنعتی مختلف بسیار پرکاربرد بوده اند.

مثال

برای مثال در کارخانه های شیمیایی یا هسته ای و در قسمت های صنعتی که حضور انسان ها می تواند برای سلامتی شان خطر ساز شود و یا امکان حضور کارگران به هیچ عنوان وجود نداشته باشد، دوربین های حرارتی کاربرد بسیاری دارند.
در نتیجه از اتاق مدیریت به راحتی می توان بر تمام عملکرد های اینچنینی و حتی بر فعالیت کارمندان تسلط پیدا کرد.

مروری بر انواع دوربین های مدار بسته

دوربین های آنالوگ

این نوع دوربین ها می توانند تصاویر ثبت شده را به شکل سیگنال به Coaxial cable منتقل کنند. در این دوربین ها هرچه رنج عددی تی وی لاین بالاتر باشد نشاندهنده کیفیت بهتر است. وقتی دوربین های آی پی با تصاویر پر کیفیت روی کار آمدند، سازندگان سیستم های مدار بسته به فکر رقابت و تولید محصولات برتر افتادند. در نتیجه از تکنولوژی های به روزتری مانند HD-SDI/HD-CVI/HD-TVI/HD-AHD استفاده کردند. حالا دیگر تصویر های HD هم به شکل سیگنال به Coaxial cable انتقال پیدا می‌کردند.
معرفی دوربین های مختلف

دوربین های DOME

دوربین های مدار بسته

یکی از دوربین های آنالوگ است. این نوع دوربین دارای دو لنز فیکس و متغیر است که در ادامه به این دو نوع بیشتر خواهیم پرداخت. قابلیت استفاده در محیط های به اصطلاح ایندور یا داخلی.

دوربین های باکس

دوربین های مدار بسته

دوربین های باکس چون موقع نصب داخل یک باکس یا همان جعبه قرار داده می شوند چنین نامی دارند. موقعیت استفاده در: محیط های با شرایط سخت مانند کارخانه های مختلف

دوربین های بولت

دوربین های مدار بسته

در محیط های خارجی یا همان اوت دور استفاده می شوند. ظاهر بدنه این نوع از دوربین های مدار بسته استوانه ای است و در برابر حرارت بالای فضاهای باز یا آب باران و حتی تا حدودی ضربه نیز مقاوم می باشد.

دوربین های کوچک و مینیاتوری

اگر قصد دارید برای مطب، دفتر یا اتاقی کوچک یک دوربین کم جاگیر و تاحدودی مخفی بگیرید دوربین‌ های مینیاتوری گزینه خوبیست. گاهی برای حفظ زیبایی ظاهر داخل یک ساختمان نیز از این نوع سیستم استفاده می شود چون حجم بسیار کمی از فضا را به خود اختصاص می دهد. همچنین در موقعیت هایی که لازم باشد به طور مخفی تصاویر ثبت شود این مورد از سایر موارد مناسبتر خواهد بود.

دوربین های پی تی زد یا اسپید دام

در فضاهای بسیار بزرگ و ساختمان های با سقف و چارچوب های بسیار بلند و وسیع این دوربین گزینه ی خوبی برای ثبت رفت و آمدها و حرکات است. به این علت که امکان چرخش های 360 درجه ای در جهت افقی و همچنین 240 درجه در جهات عمودی وجود دارد. همچنین قدرت بالای فوکوس و زوم به طور Optical بنا به کمپانی سازنده این مدل را خاص و ویژه کرده است.

دوربین های اینفرارد یا فروسرخ

این گزینه یک مورد خاص و منحصر به فرد نیست. به طور کل تمام دوربین های مدار بسته این ویژگی را دارند. تنها دوربین های کوچک مینیاتوری به علت شرایط سایزی که دارند از این ویژگی برخوردار نیستند. این ویژگی فروسرخ به دوربین ها قابلیت تصویر برداری در شب و در نور بسیار کم را به شکل سیاه و سفید فراهم می سازد.

دوربین ها به طور کل دو نوع جنس بدنه دارند.

1. پلاستیکی

طبیعتا فضاهای داخل ساختمان ها و محیط های کوچک داخلی به دوربین های بسیار محکم و سرسخت احتیاجی ندارند. در نتیجه دوربین های مینیاتوری و دام که در بالا نام برده شد دارای بدنه پلاستیکی می باشند.

2. فلزی

دوربین های قدرتمندی که در محیط های با فضای باز و وسیع استفاده می شوند میبایست بدنه قوی تری نسبت به دوربین های ایندور داشته باشند. پس بنا به نوع دوربین جنس بدنه فلزی می تواند نسبت به شرايط مختلف آب و هوایی مثل برف و بوران یا گردوغبار و حرارت آفتاب متغییر باشد.

امتیاز 4 از 1 رای

نوشته های مشابه

‫9 نظرها

  1. بازتاب: sa350คาสิโน
  2. بازتاب: 웹툰 미리보기
  3. بازتاب: DevOps consultancy
  4. بازتاب: namo89
  5. بازتاب: sex viet

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا