آشنایی با مفهوم BMS
به مرور زمان و با پیشرفت تکنولوژی، ساختمان ها هم به سمت هوشمند شدن حرکت کردن و حالا یکی از شاخه های علمی-مهندسی در ساختمان ها، BMS است. با استفاده از سیستم مدیریتی ساختمان و یا همان بی ام اس ، می توان میزان مصرف انرژی ساختمان را کاهش داد و تمامی موارد مانند سرمایش و گرمایش، روشنایی، امینت و …. را با سیستم مدیریت ساختمان کنترل کرد. در ادامه به بررسی بیشتر این مفهوم BMS خواهیم پرداخت. با طیف نیوز همراه باشید… .
نوع عملکرد بی ام اس در ساختمان
BMS هم، مانند سایر سیستم های پیشرفته کنترلی شامل سه قسمت مهم به شرح زیر است:
سنسورها: سنسورها وظیفه بررسی شرایط محیط ساختمان و انتقال این داده ها به سیستم مرکزی را بر عهده دارند. این داده ها می تواند مربوط به شرایط دمایی محیط داخل و یا بیرون ساختمان، روشنایی ساختمان، رطوبت محیط، تردد افراد در محیط داخل و خارج ساختمان و اطلاعاتی از این دست باشد.
کنترلرها: این بخش از سیستم BMS ، پس دریافت اطلاعات از سنسورها شروع به بررسی آن ها می کند تا در صورت نیاز پاسخ درستی را به عملگرها ارسال کند.
عملگرها: سیستم بی ام اس برای انجام درست وظایف خود به عملگرها نیاز دارد. در واقع عملگرها دستورات ارسال شده توسط کنترلرها را دریافت و بر همین اساس اقدام به عملیاتی کردن این دستورات می کنند. برای مثال، برای کاهش دما محیط، سنسورها به کنترلرها اطلاعات محیط را ارسال می کنند و در ادامه کنترلرها با بررسی داده های دریافتی و برای کاهش دما، دستوراتی را به سیستم سرمایشی می دهد تا میزان دمای محیط را تا مقداری مشخص کاهش دهد.
این سه بخش سیستم مدیریت ساختمان یا همان BMS از طریق یک سیستم ارتباطی که خود این سیستم از دو بخش تشکیل شده است، با یکدیگر در ارتباط هستند. روش ارتباط سیستم از طریق ارتباط Media مانند فیبرنوری، امواج رادیویی و پروتکل ارتباطی مانند LonWorks و BacNet صورت می پذیرد.
Thanks to my father who informed me about this website, this weblog is truly amazing.
Have you ever considered about including a little bit
more than just your articles? I mean, what you say is important and everything.
But think of if you added some great visuals or video clips to
give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this site could certainly be
one of the most beneficial in its niche. Amazing blog!